Hackathon voor én door de Kempen

#HACK KEMPEN

2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Sorry, our sale is over, see you next time

Challenges

Onze 5 Hack Kempen 2023 Partners hadden gezorgd voor uiteenlopende en uitdagende probleemstellingen. Bekijk de filmpjes die alvast meer context geven en hopelijk je goesting geven om mee te doen aan onze volgende editie!

Uiteraard wordt bij de start van Hack Kempen alles nog eens door de experts van de partners goed toegelicht, zodat iedereen de juiste probleemstelling kan kiezen om zich de rest van het weekend in vast te bijten.

CHALLENGE 1: NIKE

Nike - Hack Kempen Partner

Hoe kunnen we in samenwerking met onze Atleten en op basis van onze cultuur en lokale, logistieke sector, er voor zorgen dat de Activiteitsgraad verbetert?

CHALLENGE 2: CIPAL SCHAUBROEK

Cipal Schaubroeck - Hack Kempen Partner
Hoe kunnen we zorgen dat kantoordagen een meerwaarde hebben (tov thuiswerk), waardoor de betrokkenheid van medewerkers nog vergroot wordt en ze meer/beter met elkaar connecteren, zonder dat ze elkaar elke dag (fysiek) zien?

CHALLENGE 3: HEYLEN WAREHOUSES

Heylen Warehouses - Hack Kempen Partner

Hoe kunnen we, op een economisch haalbare manier, een off-grid logistieke en/of semi-industriele site creëren, zodat we een future proof concurrentieel voordeel kunnen bieden aan onze klanten?

CHALLENGE 4: OPEN MANUFACTURING CAMPUS (OMC)

OMC (Open Manufacturing Campus) - Hack Kempen

Hoe kunnen we Kempische maakbedrijven beter connecteren, zodat hun nieuwe producten onze regio wereldwijd op de kaart zetten?

CHALLENGE 5: BELGOPROCESS

Belgoprocess - Hack Kempen Partner

Hoe kunnen we veiligheidscultuur van theorie naar praktijk brengen, zodat veilig werken een automatische, plezierige en spontane reflex wordt?

Hack Kempen Partners

#HACKKEMPEN is fier op de HACK KEMPEN PARTNERS van 2023 die een uitdagende probleemstelling wisten voor te leggen.